Zomer ligplaats

Zomer ligplaats

Onze haven heeft een aantal ligplaatsen met verschillende boxmaten of een ligplaats aan de akker

 Informatie over de lig- en parkeerplaatsen:

Een box is een ligplaats met palen en een zijsteiger zodat uw boot optimaal aangemeerd kan worden.

De ligplaatsen tegen de akker is een plaats direct tegen de schoeiing aan het grasland. Veel mensen maken gebruik van het grasland om voor hun boot lekker te relaxen, vissen of zonnebaden.

Over de gehele jachthaven vindt u muntautomaten voor stroom- en water afname naar behoefte.
Er bevindt zich een toilet- douche gelegenheid en onze technische mensen kunnen u helpen wanneer er een probleem is of u geen tijd of zin heeft om het onderhoud aan u boot zelf te verrichten.

Een ligplaats in exclusief parkeerplaats. Deze wordt apart verhuurd per zomerseizoen. Wanneer u niet bij ons op de jachthaven parkeert dient u de auto op de Scheendijk te parkeren, daar is betaald parkeren in de periode van 1 april tot 1 oktober, tussen 09.00 tot 18.00 uur voor ongeveer € 3,50. U kunt ook langs de Proostdijweg parkeren dat is gratis.

Heeft u ook interesse om uw boot bij Van Heusden Watersport onder te brengen? Stuur ons dan een bericht via info@vanheusdenwatersport.nl zodat wij u de uitgebreide informatie kunnen doen toekomen.

Of kom eens langs, de dames aan de receptie in onze winkel staan u graag te woord wanneer u bij ons langs komt voor een kijkje, vragen of informatie over de ligplaatsen en mogelijkheden.

IMG_2387.jpg

Jachthaven per augustus 2010 013.jpg

IMG_2384.jpg