Winter ligplaats

Winter ligplaats

Van Heusden Watersport biedt winterstalling met servicefaciliteiten.

Voor de winterperiode zijn er verschillende faciliteiten mogelijk.

Ligplaats in het water              prijs  € 20,00 per m² boot    seizoen 2021/2022
Ligplaats buiten op de kant     prijs  € 40,00 per m² boot   seizoen 2021/2022
Ligplaats binnen op de kant    prijs  € 60,00 per m² boot   seizoen 2021/2022

Voorbeeld prijsberekening
winter ligplaats 'buiten op de kant', voor een boot van 6.00m lang en 2.00m breed,  6 x 2 = 12 m². 12 m²  x € 40,00 tarief buiten op de kant = €  480,00 incl 21% BTW voor een winter periode van 15 oktober tot 15 april. De ‘uit het water’ prijzen zijn inclusief: afspuiten, hijsen en opbokken.

Wij hanteren een minimum van 12m².

Van Heusden Watersport beschikt over moderne hijs- en stallingfaciliteiten. Omdat wij zelf kranen kunnen de boten, verzoek eerder of later op de kant of in het water gelaten worden.

Bij een ligplaats in het water ligt de boot in een box waardoor er weinig schade aan de boot kan ontstaan door bijvoorbeeld harde wind.
Het buitenterrein is 24 uur voorzien van camera bewaking.
Binnen in de loods staat de boot veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken voor wind, regen
De boten op de kant worden afhankelijk van grote of gewicht geplaatst in een bok of in een stelling met op maat geplaatste steunen. Dit geeft de boot de juiste ondersteuning. en vorst.

De technische mensen van Van Heusden Watersport kunnen uw schip of motor een winterklaar behandeling geven waardoor hij beschermd wordt tegen vorst of weer tip top in orde maken voor het volgende vaarseizoen zoals bijvoorbeeld poetswerk, schilderen of een servicebeurt aan de motor.

Kort om, bij Van Heusden Watersport is uw schip in goede handen!


Heeft u ook interesse om uw boot bij Van Heusden Watersport onder te brengen? Stuur ons dan een bericht via info@vanheusdenwatersport.nl zodat wij u de uitgebreide informatie kunnen doen toekomen.
Of kom eens langs, de dames aan de receptie in onze winkel staan u graag te woord wanneer u bij ons langs komt voor een kijkje, vragen of informatie over de ligplaatsen en mogelijkheden..