Winterstalling? zorg dat je verzekering op orde is!

Na een heerlijk seizoen op het water is je boot weer veilig opgeborgen in de winterstalling. Tenminste; je gaat er vanuit dat deze veilig is opgeborgen. Maar is dat wel echt zo? Wat als een andere boot per ongeluk tegen die van jou aankomt? Is jouw boot dan voldoende verzekerd?Stallen = eigen risico
Als booteigenaar ben je zuinig op je boot. Ook als deze in de winterstalling staat. Wanneer er onverhoopt iets gebeurd met jouw boot dan zal de stallende partij deze kosten meestal niet vergoeden. Het stallen is in veel gevallen op eigen risico. Diefstal, schade of brand kunnen dan flink in de papieren lopen als je zelf niet goed verzekerd bent.

Bootverzekering biedt uitkomst
Een bootverzekering met casco-dekking vergoedt de schade die ontstaat bij het transporteren, hijsen en stallen van jouw boot. Er zijn verschillende soorten verzekeringen, maar niet elke verzekering dekt standaard transport en winterstalling. Je doet er goed aan om te controleren of jouw verzekering winterstalling vergoed. Als dit niet het geval is dan adviseren wij je om jouw verzekering te upgraden.
Winterstalling? zorg dat je verzekering op orde is!
Adres

Scheendijk 24
3621 VC Breukelen

Route over het water
N 52 °11,15” E 005°01,10” is het coördinaat voor jachthaven Van Heusden Watersport (VHW)

Contact

Tel. +31 (0) 346 26 17 08
Fax +31 (0) 346 25 09 31
E-mail: info@vanheusdenwatersport.nl

Facebook.png