Winter ligplaatsen seizoen 2020-2021 info

De vaste ligplaats houders van jachthaven Van Heusden Watersport ontvangen jaarlijks zo rond eind augustus de formulieren voor opgave winter faciliteiten. Op de formulieren kunt u aangeven op wat voor manier u uw schip voor de winterperiode wilt laten brengen en of u gebruik wilt maken van onze service afdeling voor bijv.; boot, motor, watersysteem tegen vorst beveiligen, servicebeurt motoren, poetsen, lakken, schilderen, enz.

Algemene informatie voor onze ligplaats houders

Boten met winterligplaats voor 12 oktober 2020 winterklaar
Wanneer u een ligplaats uit het water bij ons heeft verzoeken wij u uw boot winterklaar te hebben voor 12 oktober 2020 zodat wij kunnen beginnen met de kraan werkzaamheden. 

Boten zonder winterligplaats voor 14 oktober 2020 verwijderen uit jachthaven
Schepen die geen gebruik maken van de winterligplaatsen in onze jachthaven, dienen uiterlijk 14 oktober uit onze haven te zijn verwijderd en kunnen vanaf 15 april weer gebruik maken van de zomerstalling. Wanneer deze datum wordt overschreden behouden wij ons het recht toe om passanten geld in rekening te brengen.

Boten met winterligplaats voor 1 april 2021 vaarklaar
Wat betreft het voorjaar, dan verzoeken wij u de boot welke bij ons een ligplaats uit het water gebruiken, de boot  vaarklaar te hebben voor 1 april 2021, zodat wij alle boten weer voor 15 april in het water kunnen laten. Hierna komende de verhuurde parkeerplaatsen op de jachthaven weer beschikbaar.

Werkzaamheden gedurende winterligplaatsen en voorjaar:
Hierbij wijzen wij u erop dat er gedurende de winterligplaatsen  geen werkzaamheden aan het schip mogen worden uitgevoerd.
Dit om beschadiging aan andere boten te voorkomen en de dekking van onze verzekering.
Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u eventuele werkzaamheden te overleggen met de medewerkers van VHW bij de receptie in de winkel.

In het voorjaar, voor het te water laten, krijgen de schippers welke een ligplaats uit het water hebben genoten, in de periode van 1 tot 25 april, een week de tijd om zelf aan hun boot te klussen. Wij informeren u tegen die tijd wanneer dit exact wordt.

This is Sliced Diazo Plone Theme