Watersportwinkel

In verband met Corona zijn wij op zaterdag gesloten tot nader bericht. Op ma t/m vr kunt u bij ons de artikelen uit de watersportwinkel telefonisch, per email of via de webshop bestellen en af komen halen op een afgesproken tijd.

In de winkel treft u een uitgebreid assortiment aan van diverse artikelen en onderdelen voor in en rondom de boot.

Een greep uit het assortiment: verschillende soorten touw, jachtlakken van Epifanes en International, Tenco, De IIssel, Hempel, verfbenodigdheden waaronder kwasten, afplaktape, krabbers, verfrolletjes, schuurpapier maar ook schroevendraaiers, kniptangen, bougiesleutels, poets- en schoonmaakmiddelen, fenders, zwem- en reddingsvesten, vlaggen en stokken, pikhaken, roeiriemen, teakhouten houders, accu's, accessoires en onderdelen voor de Vetus dieselmotoren, een uitgebreid RVS assortiment zoals schroeven, moeren, harpen, sluitingen, divers beslag en touwwerk voor uw boot en elektrische artikelen zoals lampjes 12 of 24 volt, kabelschoentjes, oogjes, schakelaars, enzovoort.

Ook voor gasflessen en gasbenodigdheden kunt u bij ons terecht, diverse propaan of campinggasflessen hebben wij in voorraad.

Wij zijn dealer van o.a. Vetus, Lankhorst Taselaar, Plastimo, Gautzsch-Gimeg, Technautic,  Allpa, Exalto, Technautic, A.R.C., Epifanes, International, De Ijssel en Touwen verfen, Star Brite, het Gele Merk en Seapower onderhoud en schoonmaak producten, Shelll en Campinggasflessen.

Bij Van Heusden Watersport krijgt u vakkundig en betrouwbaar advies en de medewerkers kunnen u adviseren over inbouw en montage van de onderdelen.

Geen tijd om naar onze winkel te komen?

Bezoek onze webshop!

Klik hier voor onze openingstijden

This is Sliced Diazo Plone Theme