Vakantiehuis nr HUT016

Direct aan het water en de Loosdrechtse Plassen gelegen, smaakvol en met sfeer ingericht, de zes persoons vakantiehuizen met rieten dak.

Bij het water is een zwemtrap, 7m lange aanlegsteiger met een houten omheining, zodat uw kinderen niet te makkelijk bij het water kunnen komen. 1 parkeerplaats op het terrein van de watersportwinkel, jachthaven. Slaapkamer 3 bevindt zich in het boothuis dat losstaat van het huis en voorzien is van tuindeuren naar het terras, een wasbak, wachmachine en droger. De Badkamer is voorzien van vloerverwarming. Kabel- TV is digitenne. Op het jachthaven terrein staat een schommel met rekstok voor gezamelijkgebruik. Huur van een sloep op aanvraag mogelijk. De regio leent zich gezien de centrale ligging uitstekend voor een bezoek aan amsterdam, Utrecht en Rotterdam, maar ook een bezoek aan de karakteristieke dorpjes in het Gooi is zeker de moeite waard.

  

Onze vakantiehuizen worden verhuurt via Novasol Voor boekingsinformatie, prijzen en beschikbare data verwijzen wij u door naar de site van Novasol.

This is Sliced Diazo Plone Theme