Mededeling voor de schippers welke hun boot laten overwinteren bij jachthaven Van Heusden Watersport.

In het NAJAAR verzoeken wij u uw boot winterklaar te maken voor 16 oktober 2017 zodat wij kunnen beginnen met de werkzaamheden van de winterstalling. En in het VOORJAAR, verzoeken wij u de boot vaarklaar te maken voor 1 april 2018, zodat wij alle boten weer voor 15 april in het water kunnen laten.
 • Wanneer er werkzaamheden door derden aan u schip verricht gaan worden dienen deze personen zich eerst te melden bij de receptie in de winkel, of per email of telefoon.
   
 • Hierbij wijzen wij u erop dat er gedurende de winterstalling geen werkzaamheden aan het schip mogen worden uitgevoerd welke beschadiging aan andere boten kunnen veroorzaken.
   
 • Ook attenderen wij erop dat u het schip verzekerd dient te zijn voor eventuele hijswerkzaamheden, stalling en dergelijke gedurende het verblijf in onze jachthaven zoals beschreven in de Hiswa Algemene Voorwaarden waarvan u al een exemplaar in uw bezit heeft of bij ons op kunt vragen.
   
 • Schepen die geen gebruik maken van de winterstalling in onze jachthaven, dienen uiterlijk 15 oktober uit onze haven te zijn verwijderd en kunnen vanaf 15 april 2018 weer gebruik maken van de zomerstalling.

   
This is Sliced Diazo Plone Theme